Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang (VSO)

De kinderen worden voor school opgevangen door een vaste pedagogisch medewerker. De kinderen kiezen een kleine activiteit die ze willen doen. Bijvoorbeeld: kleuren, een spelletje spelen, puzzelen of iets anders in overleg met de pedagogisch medewerker.
De kinderen worden om 8.30 uur overgedragen aan de leerkracht.
 
Tijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 7.30 uur tot 8.30 uur.
 

Naschoolse opvang (NSO)

Bij de buitenschoolse opvang worden kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar na schooltijd, tijdens de schoolvakanties en op schoolvrije dagen opgevangen. De buitenschoolse opvang is gezellig en huiselijk. Kinderen hebben er hun speelkameraadjes en hun eigen plekje. Ze spelen in een vrolijke en veilige omgeving, ingericht met veel spel en speelmogelijkheden. Tijdens de BSO worden er gezamenlijke activiteiten aangeboden, spelen we gezelschapsspellen, bouwen met de lego, knutselen en spelen we buiten. Ook is er de mogelijkheid voor de kinderen om zich even terug te kunnen trekken, bijvoorbeeld: met een boek in de bibliotheek.

Binnen de buitenschoolse opvang werken we thema gericht. Daarnaast stimuleren we eigen initiatief vanuit de kinderen, we overleggen met de kinderen wat ze leuk zouden vinden om een volgende keer te gaan doen. Dit kan verschillend zijn, een uitje naar het speeltuintje in de buurt of samen bakken.

We vinden het belangrijk dat kinderen dagelijks naar buiten gaan, zo kunnen ze de dagelijkse dingen van school verwerken en een lekkere frisse neus halen.

Tijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Wanneer jullie meer van ons willen weten, dan nodigen we jullie graag uit op onze locatie. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden. 
leveroy@stichting-okido.nl